Motiverend! Streef naar 1000km wandelen in 2016 met een Facebook-groep

on dinsdag, 19 januari 2016. Posted in Nieuws

Het nieuwe jaar is begonnen. Misschien zit je vol goede voornemens, net zoals vele anderen. Meer wandelen past goed bij veel goede voornemens, het is goed voor lichaam en geest. Er is nu een leuke Facebook-groep die het stimuleert om 1000 kilometer te wandelen in 2016.

De groep heet #wandel1000km in 2016 en is een initiatief van Bregje Schipper. In de groep worden de wandelkilometers al druk gedeeld met foto's en verhalen.

Ieder heeft zijn eigen verhaal. Wat de deelnemers delen is een passie voor wandelen en het streven naar 1000 kilometer wandelen in 2016. Het gezamenlijk streven naar dit mooie aantal kilometers en de vele verhalen en foto's zijn erg inspirerend en motiverend.

Je kunt het aantal kilometers dat je loopt op verschillende manieren bijhouden. Er zijn allerlei apps voor telefoons, zoals stappentellers en sport-trackers die via GPS of sensoren de gelopen afstand bijhouden. Wil je niet constant zo'n app hebben aan staan op je telefoon, dan kun je de afstand schatten op een kaarten bijhouden in een spreadsheet.

Lijkt het je ook leuk om je te laten motiveren om meer te wandelen? Doe dan mee en wordt lid van de groep #wandel1000km in 2016 op Facebook!

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast.